KAKOVOSTNI IZDELKI ZA CELOTNO DRUŽINODobra ustna nega se začne z dobrimi pripomočki za čiščenje.
IzdelkeJordan so razvili izkušeni strokovnjaki ter omogočajo kar se danajboljše čiščenje zob in dlesni.
S široko ponudbo izdelkov lahkoJordan pomaga pri izbiri pravega izdelka za vas in vašo družino.
Izbirajte med naslednjimi možnostmi izdelkov Jordan.
Izdelki Jorgan za vso družino

Zobne ščetke - odrasli in mladostniki


Izbira prave zobne ščetke je prvi in najpomembnejši korak k dnevni ustni higieni. Predvsem zato, ker skoraj trije od štirih ljudi svoje zobe pri čiščenju izpostavljajo prevelikemu pritisku. Da je čiščenje lahko tudi zobem prijaznejše, dokazuje Jordan s svojimi inovativnimi koncepti zobnih ščetk, s katerimi se lahko naučimo pravilnega ščetkanja in med ščetkanjem hkrati varujemo dlesni in sklenino zob, ščetka pa je ob tem še zanimivega, sodobnega videza.

Več o ščetkah...
ščetke v lončku 


Zobne ščetke - otroci


Temelji za zdrave zobe se ustvarijo že v prvih letih življenja. Jordanov tristopenjski koncept Step by Step nudi kar najboljšo zobno nego za otroke vseh starosti od prvega mlečnega zobka do stalnih zob.

Več o ščetkah...
baby step1 


Zobne nitke


Z zobno ščetko lahko očistimo le tri od petih ploskev zoba in zato je nujna uporaba drugih pripomočkov, ki se usmerjajo predvsem na področje medzobnih prostorov. Jordan nitke so namenjene različno velikim medzobnim prostorom, hkrati pa so obogatene še z oblogo fluora, mete in imajo v posameznem primeru tudi belilni učinek.

Več o nitkah...
Nitka InBetween 


Zobne nitke z držalom


Postopek uporabe običajne zobne nitke je za mnoge preveč zapleten in vzame preveč časa. Zobne nitke Jordan Miracle imajo nitko vstavljeno na posebno držalo, ki omogoča čiščenje vseh težje dostopnih mest med zobmi.

Več o nitkah z držalom...
Miracle rdeča
 


Medzobne ščetke


Medzobne ščetke so idealne za učinkovito odstranjevanje zobnih oblog v medzobnih prostorih in s tem občutno zmanjšujejo tveganje za nastanek zobne gnilobe. Zaradi žice z oblogo iz umetnega materiala so primerne tako za zobem prijazno in temeljito čiščenje kot tudi za čiščenje zobnih vsadkov (implantatov), prevlek, mostičkov in fiksnih ortodontskih aparatov.

Več o medzobnih ščetkah...
Medzobne ščetke Classic 


Serija Clinic


Serija Jordan Clinic združuje izdelke, ki zaradi svoje oblike omogočajo izjemno učinkovito in predvsem varno čiščenje zob in medzobnih prostorov. Serija vključuje medzobne ščetke Clinic Interdental in zobno nitko Clinic Professional Tape.

Več o seriji Clinic...
Clinic Plectrum mali

Professional Tape mali 


Posebne ščetke


Posebne so tiste zobne ščetke, ki jih uporabljamo v posebnih situacijah - ob uporabi fiksnega zobnega aparata ali za čiščenje proteze.

Več o posebnih ščetkah...
Interbrush mali

Denture brush mali